HealthQi voor bedrijven

Tarieven

Contact

Openingstijden

Locaties

Onze expertise

Acupunctuur

Shiatsu-therapie
In onze Westerse maatschappij is presteren enorm belangrijk, waar overigens niks mis mee is. Helaas leidt dit er alleen vaak wel toe dat de werkdruk vrij hoog is. Dit in combinatie met een druk sociaal en/of gezinsleven kunnen het ziekteverzuim onder uw medewerkers behoorlijk verhogen.

Negatieve gevolgen van ziekteverzuim
Een hoog ziekteverzuim is niet goed voor uw bedrijf omdat de kosten hierdoor omhoog gedreven worden, waardoor de marges onder druk komen te staan en het lastiger wordt om winst te maken. Maar ook wordt het moeilijker om hetgeen waar te maken waar je als bedrijf voor staat. Immers, als er een sleutelpersoon tijdelijk of langdurig niet aanwezig is door ziekteverzuim kan er een groot gat vallen in kennis en het werk dat geleverd wordt. Daarnaast heeft ziekteverzuim ook grote negatieve gevolgen voor de zieke medewerker in kwestie. De moraal zal dalen, waardoor psychische problemen het gevolg kunnen zijn.

Hoe kunnen wij u hierbij helpen?
Bij HealthQi zijn we ervan overtuigd dat het ziekteverzuim terug te dringen is door de inzet van preventieve acupunctuur. Niet alleen wordt de productiviteit binnen uw bedrijf hoger doordat uw medewerkers minder vaak ziek zijn, maar ook zal de sfeer en moraal op het werk verbeteren doordat uw medewerkers beter in hun vel zitten. Daarnaast zal uw bedrijf interessanter zijn voor potentiële nieuwe medewerkers omdat u het welzijn en de gezondheid van uw medewerkers in hoog aanzien heeft.

Acupunctuur kan preventief ingezet worden doordat er al aan bepaalde storingen in de eigen energie wordt gewerkt voordat de daadwerkelijke symptomen zichtbaar worden. Zo kan voorkomen worden dat iemand die vaak last heeft van de longen en/of luchtwegen ziek thuis komt te zitten met deze klachten doordat de longenergie op peil gehouden wordt. Daarnaast is acupunctuur uiterst effectief omdat het uw medewerkers ongeveer een half uur tot een uur helemaal tot rust laat komen. Hierdoor kan hij of zij weer nieuwe energie opdoen. Anders dan bij andere behandelmethoden zoals stoelmassage laat de acupuncturist na het zetten van de naalden uw medewerker even rustig liggen met ontspannende muziek. Er hoeft dus geen inspanning geleverd te worden tijdens de behandeling.

Uiteraard kan het zo zijn dat één of enkele van uw medewerkers niet graag een acupunctuurbehandeling ondergaan. Dit kan zijn omdat ze bijvoorbeeld angst hebben voor naalden. Om ook die medewerkers een passende behandeling te kunnen geven, bieden wij ook shiatsu-therapie als behandelmethode. Dit is een vorm van drukpuntmassage, waarbij geen naalden gebruikt worden. Ook dit kan preventief ingezet worden om zo te werken aan het verlagen van het ziekteverzuim onder uw personeel.

Waarom dit voor u als bedrijf interessant is?
Als bedrijf kunt u bepaalde zorgfaciliteiten aan uw personeel bieden, waarvoor u de kosten deels of geheel vergoed kunt krijgen. Bij HealthQi denken we graag met u mee. En omdat wij hierin geloven, bieden wij u een zorgpakket op maat met een scherpe korting. Wij willen daarom graag met u in contact treden om te kijken wat voor uw bedrijf de perfecte oplossing is.

Acupunctuur bij HealthQi
Acupunctuur bij HealthQi


Dring ziekteverzuim terug door preventieve inzet van acupunctuur binnen uw bedrijf
Dring ziekteverzuim terug door preventieve inzet van acupunctuur binnen uw bedrijf