HealthQi tijdens evenementen

Contact

Onze expertise
U kent het vast wel... U bent op een erg leuk, feestelijk of informatief evenement, maar kunt eigenlijk niet langer blijven omdat u niet meer op uw benen kunt staan of last hebt van uw rug. Dat is vervelend voor u als bezoeker van een evenement maar nog vervelender voor de organisator van het evenement. Immers, wanneer uw bezoekers langer kunnen blijven doordat ze geen last hebben van hun lijf zullen ze waarschijnlijk meer plezier beleven en meer geld uitgeven tijdens uw evenement.

Vanuit HealthQi willen wij graag het welzijn van uw gasten vergroten door een breed scala aan diensten op het gebied van lichamelijke gezondheid aan te bieden zoals bijvoorbeeld stoel- of voetmassage. Hierdoor zijn wij een toegevoegde waarde voor u als organisator van een evenement, maar vooral ook voor de bezoekers van het desbetreffende evenement.


Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die wij bieden om het welzijn van uw gasten tijdens uw evenement te vergroten, dan komen wij graag met u in contact. Graag bespreken wij met u wat de beste oplossing voor uw evenement is, zodat wij een voorstel op maat voor u kunnen maken.
Klik hier voor alle contactgegevens...
Toegevoegde waarde voor uw evenement met massages van HealthQi
Creëer toegevoegde waarde voor bezoekers van uw evenement met massages van HealthQi

Voetmassage als ontspanning tijdens uw evenement
Voetmassage als ontspanning tijdens uw evenement